Reviews Anne Kraanen

REVIEWS ANNE KRAANEN

Ester, groepsleerkracht binnen het basisonderwijs. Loopbaantraject.

Ik ben na volle tevredenheid 26 jaar werkzaam in het onderwijs geweest. Van het één op het andere moment kreeg ik veel onverklaarbare lichamelijke klachten met uitval als gevolg.

Na een gesprek met de bedrijfsarts kwam ik bij een arbeidsdeskundige terecht. De uitslag was dat ik qua energie leeg liep binnen mijn werk en mijn eigen energie niet meer kon opladen.

Dit verklaarde mijn klachten, maar het betekende ook veel verdriet. Ik had als jong meisje al gekozen voor het beroep juf en heb dit ook alle jaren met veel plezier en enthousiasme gedaan, echter nu wilde mijn lichaam niet meer. Het voelde voor mij echt als een rouwproces waarin ik afscheid moest nemen van het onderwijs.

Ik ben bewust op zoek gegaan naar een loopbaancoach, die mij ook met dit rouwproces kon begeleiden. De keuze werd gemaakt voor Hetty. Zij heeft immers jarenlange ervaring en geeft ook meerdere begeleidingssessies aan tevreden klanten. Zelf had ik een goede klik met haar, wat belangrijk is als je je echt helemaal open wilt stellen.

Ik heb Hetty ervaren als een deskundig iemand die het traject met je bespreekt, maar ook flexibel kan zijn als het even anders loopt. Zij ziet ‘de persoon achter jouw gezicht’ en gaat daar ook op in.

Hetty was voor mij niet alleen een loopbaancoach, maar ook een coach die mij inzicht gaf in wie ik ben en waar mijn eigen leerpunten liggen.

Verder heeft zij een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat jouw beweegt. Ik ben hier als persoon sterker uitgekomen en weet wat ik wil in de toekomst.

Na de afsluiting van het traject kwam er qua gezondheid van mijn man, ouders en mijzelf binnen een half jaar nog meer ellende op mijn pad, waardoor ik nog niet aan mijn droombaan kan gaan werken. Door de begeleiding van Hetty ben ik sterker geworden en weet dit nu ook een plek te geven en vol positieve moed weer verder te gaan.

Anne Kraanen

  • Assertiviteitstraining
    Daarvoor:
  • 16 jaar trainer, teambegeleider en opleidingsadviseur
  • 7 jaar internetconsultant
  • 3 jaar communicatiemedewerker