Life integration proces opstelling (LIP)

LIFE INTEGRATION PROCES OPSTELLING (LIP)

(nieuwe opstellingsvorm volgens W.Nelles)

Om je leven te omarmen zoals het is en nieuwe kracht voor de toekomst te genereren.

Wil je de volledige verantwoordelijkheid voor je leven nemen zonder afschuivingen naar gebeurtenissen uit je geschiedenis?

Reserveer dan een privé-  Life Integration Proces opstelling.

WAAROM EEN LIFE INTEGRATION PROCES OPSTELLING DOEN?

  • Om volledig te gaan staan voor jezelf en je geschiedenis
  • Om niet verwerkte aspecten uit de 3 levensstadia te integreren
  • Om geen energie meer kwijt te raken aan overlevingsmechanismen
  • Om vol-wassen de toekomst tegemoet te treden
  • Om exclusieve aandacht voor jouw proces te krijgen op een dag en tijd dat het je past

WAT IS EEN LIFE INTEGRATION PROCES OPSTELLING?

Het is een vorm van een familieopstelling waarbij jij als volwassenen opgesteld wordt ten opzichte van 3 representanten: voor jou als ongeboren kind, als kind en als adolescent.  Deze representanten hebben een vaste plek, zoals de hele opstelling een vaste vorm heeft. Door de ontmoeting met deze 3 levensfasen, integreer je wat nog een plek moet krijgen uit die levensstadia.

Het gaat hier om de innerlijke houding die jij als volwassene hebt met jezelf in deze 3 levensfasen. De LIP berust op het inzicht dat ons leven met alles wat zich daarin heeft afgespeeld, volledig is en dat in die zin alles in orde is zoals het is en zoals het was. Het is een proces van je leven omarmen met alles wat er was en is. Zonder spijt, schaamte en verwijt.

Op deze manier is de toekomst niet zonder meer een verlengstuk van het verleden. Als je verder kan kijken dan je huidige overtuigingen door je op een open wijze te verbinden met de ervaringen die zich aandienen, kan er zich een nieuwe realiteit in de toekomst ontvouwen.

De uitgenodigde andere aanwezigen, minimaal 3, dienen in de opstelling als representanten van jou als ongeboren kind, jou als kind en jou als adolescent.

WAT LEVERT EEN LIFE INTEGRATION PROCES OPSTELLING OP?

Door de ontmoeting met je 3 levensfasen, verwerk je als volwassene wat nog geen plek gekregen heeft in die stadia. Het ondersteunt het proces van je leven accepteren zoals het is, zonder escape. Dit geeft kracht voor een nieuwe toekomst.

WAAR?

De opstelling vindt plaats op een prachtige, rustige locatie naast onze boerderij nabij de Gorsselse heide, omgeven door bossen en weiden, ongeveer 8 km van Deventer en Zutphen.

Adres
Eikeboomlaan 1
Joppe

Bereikbaarheid
Deze locatie is alleen te bereiken met de auto.
Parkeren kan gratis op het terrein.

Heb je interesse? Neem contact op met Hetty Broeders per mail of bel: 06-18882087