Personal coach Hetty Broeders

OVER HETTY BROEDERS (1959)

Sinds 35 jaar werk ik met zeer uiteenlopende vragen en mensen. Van 1986 tot 2002 als psychomotorisch therapeut in de GGZ, waarin ik me vele methodieken heb eigen gemaakt. Specialisaties: relatietherapie, lichaamsgericht werken, traumaverwerking, vrouwenhulpverlening, hulpverlening aan migranten, asielzoekers en vluchtelingen. In 2001 heb ik mij zelfstandig gevestigd met een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Daarin maakte ik ook gebruik van cranio sacraal therapie, familie- en organisatieopstellingen en elementen uit de Pessotherapie. Daarnaast organiseerde ik de cursus “Godinnen in elke vrouw”, tantraweekenden voor vrouwen en trainingen in familie- en organisatieopstellingenLees meer over Hetty Broeders als opsteller.

Teambegeleider, trainer & personal coaching
Vanaf 2001 ben ik, naast mijn praktijk, ook in organisaties als teambegeleider en trainer gaan werken in samenwerking met mijn partner en organisatieadviseur Wieger Janse. Daaruit ontstond de overstap naar personal coaching in 2009 en in 2011 naar janse&broeders.

Therapeut & management- en organisatiecoach
Mijn therapeutische achtergrond en ervaring als organisatie-, management- en teamcoach, maakt dat ik snel de dieper liggende persoonlijke dynamiek van de coachée vind en de methodieken inzet die passen bij de vraag, persoon en positie.

Ik ben snel en helder in mijn analyse, houd van diepgang en humor, heb een groot inlevingsvermogen en kan op een respectvolle manier confronterend zijn.

In mijn loopbaan en vrije tijdsbesteding neem ik steeds nieuwe stappen, passend bij de ontwikkelfase waarin ik me bevind. Het avontuur van nieuwe uitdagingen aangaan is mij bekend. Zoals mijn highlights in 2015: de opleiding Lean Six Sigma Black Belt, in Cusco Peru een dagtraining “Systemisch kijken en werken binnen je organisatie” in het Spaans gegeven, training: “Binnenstebuiten Ondernemen” voor ondernemers gegeven, start met de ademoefeningen en koude douches volgens de Iceman, training gespreksleidster bij Woman Inc.

BIJZONDERE ACTIVITEITEN

  • Op 3 internationale congressen een workshop of lezing gegeven
  • Gastdocent aan de Hogeschool van Groningen geweest: Systemisch werken in organisaties
  • In Canada een workshop familieopstellingen gegeven
  • Diverse workshops in mijn vakgebieden op Hogescholen en bij seminars gegeven.
  • Twee keer het seminar “Spelen met opstellingen” georganiseerd.
  • In Peru de dagtraining “Systemisch kijken en werken binnen je organisatie” gegeven.

Nieuwe activiteit

Als docent lichamelijke opvoeding, psychomotorisch en cranio sacraaltherapeut heeft het lichaam altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn werk.Ook in mijn dagelijkse coachingspraktijk blijft het lichaam een belangrijke ingang binnen verschillende methodieken die ik hanteer. Voor post academisch onderwijs, PAO, ben ik vanaf najaar 2022 docent  lichaamsgericht werken voor gedragsdeskundigen, psychologen en coaches  in samenwerking met collega Inge Dessing. Kijk naar het interview met mij op: https://pao.nl/artikelen/lichaamsgericht-werken/

personal-managers-loopbaan-coach-hetty-broeders