Organisatieopstelling

OM INZICHT TE KRIJGEN IN JOUW WERKSITUATIE EN HELDERE STAPPEN EN KEUZES IN JOUW WERK TE MAKEN

Zit je met een complexe werksituatie, wil je weten of je afscheid wilt nemen of doorgaan op je werkplek, wil je onderzoeken hoe je strategie voor een ontwikkelstap er uit moet zien, hoe je je beter kan positioneren of wil je onderzoeken wat er in je team of organisatie speelt?

Reserveer een privé organisatieopstelling.

WAAROM EEN ORGANISATIEOPSTELLING DOEN?

  • Om helder te krijgen wat er werkelijk speelt in jouw werksituatie
  • Om zicht te krijgen of je beter afscheid kan nemen of doorgaan
  • Om je strategie te helpen bepalen
  • Om je positie te verstevigen
  • Om te onderzoeken wat er in de organisatie speelt bij bijvoorbeeld: hoog ziekteverzuim, steeds weggaan van mensen, na fusies en reorganisaties, herhalende conflicten of ander onfunctioneel gedrag.
  • Om exclusieve aandacht voor jouw vraag te krijgen op een dag en tijd dat het je past

WAT IS EEN ORGANISATIEOPSTELLING?

Een organisatieopstelling is een opstellingsvorm waarbij jouw werk- of organisatievragen onderzocht en opgehelderd worden. Een organisatieopstelling is een soort ritueel waarin helder wordt wat jouw plek is binnen het krachtenveld van de organisatie. Onbewuste remmende invloeden uit de organisatie(-geschiedenis) kunnen boven tafel komen en veel inzicht en helderheid geven over nieuw te nemen stappen. Ik nodig mensen uit die, als representanten van relevante personen en elementen uit o.a. jouw werk of organisatie, de opstelling ondersteunen.

WAT LEVERT EEN ORGANISATIEOPSTELLING OP?

Helderheid, nieuwe inzichten en ervaringen die je ondersteunen om de juiste beweging te maken naar nieuw te nemen stappen.

WAAR?

De coaching vindt plaats op een prachtige, rustige locatie aan de rand van het bos naast onze boerderij in Joppe ongeveer 8 km van Deventer en Zutphen.

Adres
Eikeboomlaan 1,
7215 SB Joppe (nabij Zutphen)

Heb je interesse? Neem contact op met Hetty Broeders per mail of bel: 06-18882087