Traject coaching

HOE ZIET EEN COACHINGTRAJECT ERUIT?

  1. Tijdens de intake onderzoeken we je vraag en de achtergronden van je vraag. Daarin vind ik het belangrijk om de context van je werk en leven mee te nemen omdat deze daarop veelal van invloed zijn.
  2. Na analyse van wat er werkelijk speelt en wat je werkelijke vraag en wens is, doe ik een voorstel voor een coachingtraject.
  3. Als de organisatie waar je bij werkt voor de vergoeding zorgt en een offerte wil, maak ik die.
  4. Na acceptatie van mijn voorstel, wordt een eerste afspraak gepland.
  5. Tussentijds evalueren we de voortgang en werkwijze.
  6. Afronding vindt plaats in gezamenlijk overleg en na een vooraf afgesproken aantal sessies. Of eerder/later, als er redenen zijn om eerder/later af te ronden.

WERKWIJZEN

Ik hanteer verschillende methoden, passend bij je vraag, je wens en je persoonlijkheid. Er zijn dus vele manieren om aan jouw doelen te werken:

Ergens aan het begin van elke bijeenkomst bekijk ik welke werkwijzen het beste passen bij jou, je vraag en onderwerp van dat moment. In onderlinge afstemming kies jij voor de vorm waar je voorkeur naar uit gaat.

DUUR VAN EEN COACHINGBIJEENKOMST

Zowel de intake als de coaching duurt 1,5 u. Er is voldoende tijd voor afstemming vooraf, diepgang in de sessie en de afronding. Andere tijdsduur is bespreekbaar.